Followers hatikuh

Wednesday, April 20, 2011

25 ciri2 pompan murahan!!!

agak2 bape ringgit seorang pompan ni..hahaa..kalo murah wa nk bli..nk bli byk2..hahah gurau je la..hehe..ok cube u all pompan2 sume renungkan lah ape yg telah ditulis dan telah wa copy paste ini..

" 1. Berambut perang..tak pun rambut kaler merah highlight sikit-sikit budget Avril  
2. Kau pintal-pintal rambut kat public dengan lidah terjelir-jelir..kau nak jadi pornstar eh?  3. Snap gambar dari atas, buat duck face & kau upload kat Facebook..geli doh ...tengok..kalau 1 album nama kau, dalam tu semua muka itik kau. Muka penuh depan kamera..semuat-muat frame..bodoh ..
4. Kau rasa comel bila kau type message 'ewww..jum lepak..busyan lorh...umah tadew orang..pakwe gie maen futsal pulark..busyan busyan! T__T' macam shit kau tahu tak  ..
5. Kau kerek bila kau makan kat fastfood ngan member-member kau..kau snap gamba sana-sini macam tempat tu tak de orang..annoying taek! ..
6. Kau pakai baju nampak lurah tetek kau pegi jalan-jalan kat bandar..kau seronok lah abang misai pandang pastu tulis kat facebook 'nyampah nyew adew abang misai usya-usya kitew..tark syukew tark syukew larh' Perosak bahasa sial. 
 7. Annoying doh tengok kau peluk laki or balak kau dekat public or shopping complex..kalau sangap sangat g rumah tumpangan RM30/nett ..
8. Kau pakai tudung tapi kau pakai jeans yang abang misai dari jauh boleh nampak shape bontot kau yang jatuh tu..lagi-lagi kalau lepas duduk, terselit 'celapong' (celah ponggong a.k.a pungkoq) ..
9. Macam shit bila kau tulis kat facebook yang kau tengah tension, tengah sakit perut, tengah happy..weh..asal time berak kau tak tulis sekali 'kitew tengah berak..syuke syuke ^__^'  ..
10. Kau saje ubah-ubah relationship status kat facebook..kononnye kau ni macam best kejap Single, kejap in relation, kejap open..asal kau tak bubuh 'I am Lesbian'  ..
11. Nyampah tahu tak kalau kau tak reti bawak barang shopping sendiri..padahal 2 3 plastik je..tu pun nak suruh balak kau..balak kau nyampah ok..bukan suka pun ..
  12. Sikit-sikit kau ngadu kat member-member kau yang kau ada stalker kat kelas, kat office..konon kau tak tahu nak buat ape..ape doh perangai kau ..
13. Kau bisik-bisik ngan member kau yang duduk semeja..padahal dekat meja tu tengah lepak 4 5 orang  ..
15. Bila kau lepak ngan member yang hot stuff, hensem-hensem, kool, kau tak pulak nak tegur member kau yang pakai tudung serabai plus muka berminyak 'she's not my friends..please lah'  ..
16. Kau tenung-tenung mamat yang cam kool supaya mamat cam kool tu perasan kewujudan kau sambil buat muka tahi  ..
17. Kau order makanan itu ini sebab gambar dekat menu cantik..tapi bila makan 3 4 sudu kau cakap tak sedap..lepas tu tak habis..lepas tu ngadu lapar..g makan kat tempat lain pulak..nak terajang muka kau siot ..
18. Kau tak pandai buat tu, buat ni..tanak pegang tu, pegang ni..alasan kau kotor, jijik..habis sapa yang nak buat kan?  ..
19. Pakai tudung, baju kurung, manis..dalam wayang, dalam kereta, huih....bukan main sandar-sandar, peluk-peluk, ramas-ramas..baik tak payah pakai tu semua..selalu nampak kat highway  ..
20. Kau cerewet..kena buat semua benda macam kau nak..kalau tak sama macam kau nak, kau angin, kau merajuk, kau marah..cuba kalau kau buat kerja yang orang cerewet macam kau..muncung je mulut kau  ..
21. Kau merajuk ngan mak kau, kau merajuk ngan bapak kau, pakwe pun buat taek ngan kau..kau ngamok, marah, benci & merajuk..last-last kau decide kau bunuh diri..terjun dr bumbung Pavi..tapi tak mati pun..silap-silap kena buang keluarga..lagi shit hidup kau  ..
22. Lepak ngan sekutu gediks kau ketawa kuat kuat, buat onar..masing masing dressed up fancy nak mampos. Skali awek pakai tudung litup melintas korang pakat usya atas bawah atas bawah ramai2. pandangan jijik like 'eww she dont have style..yucks' emang gud gud la kau  ..
23. Mekap tebal ala ala mak ayam..atas mata tu dah macam pelangi..tambah plak bulu mata palsu..klip pah kip pah mata tu dah macam berus cat..kelopak mata tak larat nak angkat..cam sial.. satu level ngan bapok belakang lorong haji taib..
 24. Pakai baju sikit lagi nak 6pak puting..lengan himpit tetek bagi terkepit..konon nak bagi nampak lurah lebih menonjol pastuh snap gamba dari atas supaya nampak yg dalam baju tu... buat pulak muka bersyahwat sambil lidah terkeluar.. what the hell..saje menambah bilangan owang laki masuk narakka jahanam  ..
25. Kau buat facebook ni macam medan memperagakan diri..kau upload beribu ribu gamba muka kau je sampai 10 album.. bila ade org puji kau jawab 'ala shayer tark syomel pown..beshe beshe jew' nyampah siottt..."

Saturday, April 16, 2011

mase bosan ku..hahah




hey u all sume..wasssup..hiphop sgt da gua pada entry kali nih..i hope u all x kesah la kalo wa mcm ni k..macam ni la gua duk uma duk lepak je keje..yela lagi satu gua nk release tensen ..td gua on9 la fb pastu wa bkk la bhgian video wa..tgk2 ade satu video wa wat rakaman sendiri..mase wa buat tu pon sbb wa bosan gile..ahah..so u all sume nk tgk video ape..bese2 je video wa sumbangkan satu lagu iatu lagu dugaan dari ilahi..ok nk dipanjangkan cite wa dulu suke tgk you tube bkn red tube keyh..red tube wa x lyn.haha.wa tgk you tube carik la lagu2 yg best an titibe gua jumpe sorang mamat dlm you tube la..mamt ni kire macam artis youtube jugak lah..mcm justin biber tu la..hahah..wa tgk la sume video2 yg dye rakam..sore mamat ni blh thn la..n this song la yg wa agak suke la ..so untuk u all sume trima la video wa..hahaha see u next blog..chaw!!!

video

Thursday, April 7, 2011

dinner FACCSYS uitm dungun

hello guys,
soe lame da wa x update blog wa nih..hehe.ok entry kali ni wa nk cite psl diner fakulti wa (FACCSYS).
that dinner blh thn la best ..sbb ape??sebab wa adalah pelajar semester 6 so kami sume diraikan dlm majlis tu..hahah..tema bg dinner ialah vintage & garden..tp wa dressup bese2 je All black..walaupon menu mknan xde la vogue sgt tp sbb aktiviti2 yg di jalankan mmbuatkan that dinner jd meriah..terbaek bg plajar2 semester 4 yg menjayakan majlis tersebut..haha..byk ckp lak wa kan..mkn sudah..after mkn2 sume kami pelajar part6 sempat bergambar di pentas dewan U wa..wa kalo bergambar mmg number1..haha..bagai nk rak kami sume bergambar..hampeh betoi..ok la wa x taw mau cite ape ag..korang sume tgk lah pic2 mase wa g dinner keyh..see u next entry bye....

ni budak2 part6 class b
yg kanan skali tu ade gaye linda raffa x??hhahh
jejake ensem n gadis sunti..haha
yg baju biru ni nmpak je kecik umur lagi tue pada wa..hahah
soe to syed & keyi..gayboy stret...ahaha
hahah..wa sorang je yg suci kt situ..haha
i'm with ida..close frens..
paling kiri tu laki paling ensem kt U wa..amcm??
wa nampak kecik disitu..hhaha
nuar jambu stret..pink panter skaley..haha

wa gelak bukan ape sbb mase wa nk amik pic ni ade sorang abg botak lalu iaitu syed member wa gak..pastu flash pon memancar ape ag bersinar la pale..tu yg wa terbahak gelak tu =D
A.M.A(alif.munirah.asmanira) group project ais300 lah.
 ni laki-laki akaun..kawan2 gua tp bkn bdk koz gua sbb gua amik akaun sistem.
 paling ensem???
 ni snap curik2 taw..gua x pasan lak de mamt snap pic gua..ape ag mnx la balik..hahah
 after makan tau2 la kan ape..smoking time beb!!
 hahaha skunk lu olang caye kan ape yg bersinar kt situ..hahaha wa da ckp x mau caye..hahah
 i look small tht night..thnx 4 muhammad izzuddin mazlang sbb perut mu nmpak ag besar dari perut ku..hahaha
 ni set2 jambu parok
 samba si MC

Sunday, April 3, 2011

Final exam is coming soon!!!

sedar x sedar kurang lagi 2 minuggu je wa nk hadapi Final exam bagi semesta akhir(tapi wa ade satu sem lagi)..hahaha..erm wa rase bengang giler sbb jadual final kali ni da mcm jadual budak UPSR..xde gap lansung..hai naseb2.

.final exam.......
20/4- ais300(9pg-12tgh)
23/4-ctu151(2ptg-5ptg)
24/4-maf310(9pg-12tgh)
25/4-tax320(2ptg-5ptg)
26/4-far260(2ptg-5ptg)
28/4-ais310(2ptg-5ptg)
30/4-ais290(2ptg-5ptg).

i hope i can do better in this exam insyaallah..and pada sume kwn2 wa semoga berjaya dlm peperangan kite ni keyh..ahaha ,,ase cm ngade sgt lak wa kt entry kali nih..hhahah..u all yg bace entry wa ni jgn lupa doakan untuk wa keyh..gudluck in ur life.assalamualaikum..=D
rock and roll bebeh!!!